П`ятниця, 19/04/24, 01:49

Михайлівська публічно-шкільна бібліотека

                                                                                                                                                                 

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Архів матеріалів
В Михайлівській ПШБ 21 січня для учнів 2-го класу була проведена віртуальна подорож "Пам'ятники Т.Г.Шевченку".Учні дізналися, що таких пам'ятників у світі налічується 1100. Класовод Гудима І.А. підготувала також електронну презентацію про видатного українського митця.

  
Переглядів: 535 | Додав: ya_nazik | Дата: 22/01/14 | Коментарі (0)

       У Михайлівській ЗШ з 25-29.11.2013р. проводився Тиждень читання в початкових класах. На протязі Тижня проходила акція "Подаруй книгу бібліотеці". У вівторок у бібліотеці відбувся конкурс-огляд читацьких формулярів "Найкращий читач бібліотеки 2013р." У бібліотеці діяв бібліотечний кінозал, де учні початкових класів мали змогу переглянути мультфільми. Також в цей день діяв у бібліотеці гурток " Зелений пагін", де дітки ремонтували книги, тим самим продовжували їм життя. 
      У середу відбулося літературне читання казок В Сухомлинського. У бібліотеці відбулася електронна презентація "Історія виникнення книги".
      У четвер у бібліотеці відбулася посвята першокласників у читачі.
      У п'ятницю був проведений казковий ярмарок "Вам казочка, а мені бубликів в'язочка".


Переглядів: 584 | Додав: ya_nazik | Дата: 12/12/13 | Коментарі (0)

            В Михайлівській ЗШ 24 жовтня відбувся День початкової школи.Свято розпочалося урочистою лінійкою та виставкою дитячих робіт "Вернісаж дитячої творчості".Також діти початкових класів проявили себе у командних спортивних змаганнях "Веселі старти". Свою спостережливість, кмітливість, ерудованість під час гри показали команди " Пізнайок" та "Всезнайок".Святковий концерт "Дорога у чотири роки" показала любов дітей до рідної школи, в якій вони навчаються.Цікавим та змістовним був тренінг для батьків " Дитина - дзеркало батьків" в якому взяли активну участь батьки та вчителі початкової школи.


Переглядів: 521 | Додав: ya_nazik | Дата: 25/10/13 | Коментарі (0)

У Михайлівській бібліотеці з 23.08. - 26.08. діяла пересувна книжкова виставка "Єднаймо силу й добро на щастя України" присвячена 22-й річниці Незалежності України. Було проведено історичний екскурс у минуле нашої держави.Відбувся перегляд нової цікавої літератури.


  
Переглядів: 579 | Додав: ya_nazik | Дата: 27/08/13 | Коментарі (0)

15 серпня відбулася презентація інтернет-активності бібліотек Рівненщини. В рамках туру журналіст сайту ВСЕ відвідав бібліотеки Демидівського та Радивилівського району. Організатором презентації виступила програма «Бібліоміст».

  

Як зазначили бібліотекарі Рівненщини, інтернет значно підвищив якість їхньої роботи. І тепер бібліотеки можуть надавати нові послуги. Це, насамперед, пошук інформації в інтернеті, створення електронних бібліотек. А для багатьох бібліотеки стали й місцем де можна поспілкуватися з рідними за кордоном за допомогою всесвітньої мережі.

Михайлівська бібліотека на Радивилівщині досягла плідної співпраці з навчальними закладами. Вихователі йдуть в бібліотеку і знаходять там нові цікаві методи роботи з дітьми. Відвідувачі отримують знання основ комп'ютерної грамотності та роботі в мережі Інтернет. Вчителі школи використовують мережу Інтернет для навчально - виховного процесу ( для учнів проводять віртуальні мандрівки, слайд - подорожі, перегляди відеофільмів та багато ін.

За словами регіонального представника програми «Бібліоміст» Оксани Краплич, проект охопив майже всю область.

- Для комп’ютеризації бібліотек в Україні Фундація Білла і Мелінди Гейтс надали грант на суму 25 мільйонів доларів США. Ми особливу увагу приділяємо сільським місцевостям. Зараз не кожне село може похвалитися наявністю інтернеті. Ця програма надає доступ до різноманітної інформації. А це є запорукою розвитку демократії в Україні, - зазначила Оксана Краплич.
Переглядів: 604 | Додав: ya_nazik | Дата: 15/08/13 | Коментарі (0)

 
        
 
    У дитячому садочку нашого села відбувся випускний ранок. На святі панувала святкова атмосфера, гарно прикрашена зала, вишукані плаття дівчаток та елегантні костюмчики хлопчиків додавали ще більшої святковості. Дітки виконували безліч пісеньок під супровід музичного керівника закладу Чучман В.А., а також співали під фонограми.Вихователь Процик С.М. підготувала для діток багато цікавих загадок та вікторин з якими вони вправно справились. Молодша група вихованців подарувала для випускників танок.
    Завідувачка дитячого садочка Михайлишин І.М. звернулася до випускників з вітальним словом, побажала діткам мудрості та здоров'я, а їхнім батькам терпіння та розуміння.Ірина Михайлівна нагородила випускників пам'ятною медаллю та листами подяки, вручила набори шкільного приладдя.Також виступила перша вчителька випускників Павлович Г.М. яка запросила діток у країну Знань.
 

    На свято також був запрошений сільський голова Маркович В.А., який побажав майбутнім школярам" гризти граніт науки" і підготував для діток солодкі подарунки.
    Ще з словами подяки до колективу садочка звернулася мама випускника Маркович Т.М.
 

Переглядів: 1738 | Додав: ya_nazik | Дата: 11/06/13 | Коментарі (0)

   Нещодавно в нашій школі відбулося Свято Букварика, яке підготували і провели першокласники на чолі з класоводом Гудима І.А.. Дітки подарували присутнім багато пісеньок та цікавих віршиків, лічилок та загадок. З вітальним словом до першокласників звернулася завуч школи Барабан Н.І.,завідувачка бібліотеки теж побажала діткам долати вершини знань і на знак бережливого ставлення до книги подарувала закладинки.
 
 
  

Переглядів: 733 | Додав: ya_nazik | Дата: 06/06/13 | Коментарі (0)

    У бібліотейі відбувся віртуальний урок з учнями 3 класу та класовода Бабич Лариси Василівни. Лариса Василівна продемонструвала учням електронну презентацію про згубні звички, а бібліотекар показала документальний фільм про шкоду алкоголю.
 
  

Переглядів: 620 | Додав: ya_nazik | Дата: 23/05/13 | Коментарі (0)

    9 травня у с. Михайлівка біля обеліска загиблим односельчанам в роки війни відбувся урочистий мітинг.Були присутні представники районної адміністрації. З вітальним словом до ветеранів звернувся заступник начальника відділу освіти Киричук І.А.,сільський голова Маркович В.А.,директор Михайлівської ЗШ Петруля П.М.,голова спілки ветеранів Невинний В.П. Святкові вітання підготували учні школи.
    Від агрофірми" Радивилів Агро" були вручені конверти з грошовою премією Марковичу Т.І, Гусаруку П.І, Дячкову В.П, Порученку В.П.,жінкамам-вдовам та ін..Сільський голова також вручив продуктові набори ветеранам та підготував солодкий стіл.



   

  

Переглядів: 654 | Додав: ya_nazik | Дата: 14/05/13 | Коментарі (0)

    Михайлівська публічно - шкільна бібліотека надає вільний доступ до широкого спектру світових інформаційних ресурсів через мережу Інтернет.В бібліотеці проводиться групове(не більше двох чоловік) та індивідуальне навчання (згідно запланованого графіка) де відвідувачі опановують комп'ютерну грамоту.Дехто з викладачів школи створили власні електронні скриньки і мають можливість самостійно подавати інформацію в районний відділ освіти.
Вчителі - предметники стали частими відвідувачами нашої бібліотеки, які проводять у бібліотеці віртуальні мандрівки, слайд - подорожі, електронні презентації, відео - перегляди, веб - огляди різної тематики, та безліч інших форм роботи.
    Одинадцятикласники нашого села також мали змогу самостійно зареєструватися на ЗНО і це додало мені ще більшої впевненості, як бібліотекарю.
Люди села також звертаються за допомогою у бібліотеку, а саме: дрку необхідної інформації, ксерокопія та оцифровування потрібних документів. А за допомогою інформаційного центру - ПДГ громадяни мають можливість отримати інформацію органів державної влади будь - якого рівня. Нещодавно наш голова сільської ради отримав доступ через локальну мережу бібліотеки до Законів, постанов Верховної Ради України, Указів і розпоряджень Президента України та багато ін..Дільничий села також звертається у бібліотеку де на сайті Міністерства внутрішніх справ України знаходить потрібну для роботи інформацію.Завідувачка дитячим садочком, створивши власну електронну скриньку у бібліотеці, має можливість вчасно подавати та інформувати відділ освіти про роботу закладу.
Завдяки мережі Інтернет у бібліотеці завідувачка клубу створила фонотеку, яка покращила роботу КДК.
    Жителька села Олійник Надія виписала через мережу Інтернет комплект насіння і була приємно здивована якістю і доставкою товару.
Семеренко Світлана(студентка педагогічного вузу) часто у бібліотеці через мережу Інтернет підбирає собі розробки уроків і завжди задоволена результатом.
Багато молодих мам звертаються по допомогу саме у нашу бібліотеку адже висидіти в дома з малечею в зимовий період дуже важко. І тому вони брали діток і йшли у нашу бібліотеку, де кожна зареєструвалася на сайті Однокласники , а дітки тим часом гралися біля дитячого ігрового куточка.І тепер вони є постійними відвідувачами нашої бібліотеки і долають усі ази нових технологій.
    Гулійчук Ірина завдяки соціальним мережам змогла відшукати близьку родину.
Учні школи мають можливість виконувати у бібліотеці домашні завдання і брати участь у творчих проектах, користуватися електронними підручниками, відвідувати соціальні мережі,знайомитися з новинами свого регіону, країни, світу і т. д..
    Наш Інтернет - центр створив та здійснює підтримку веб-сайту на якому усі бажаючі можуть ознайомитись з різноманітними цікавими тематичними рубриками та бути завжди в курсі останніх подій, що відбуваються в житті бібліотеки.
Переглядів: 702 | Додав: ya_nazik | Дата: 13/05/13 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »
Архів записів
Радивилівська ЦСПШБ
Козинська ПШБ
Іванівська ПШБ
Теслугівська ПШБ
Крупецька ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ
Друзі сайту

Статистика
Партнери

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
c.Михайлівка Радивилівського району Рівненської області
Конструктор сайтів - uCoz