П`ятниця, 19/04/24, 04:37

Михайлівська публічно-шкільна бібліотека

                                                                                                                                                                 

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » 2017 » Березень » 20 » З книгою у серці
10:15
З книгою у серці

                                 13 березня 2017 року у публічно-шкільній бібліотеці села Михайлівка стартував Тиждень дитячого читання під назвою «З книгою у серці». Упродовж  цього тижня для дітей проходили різноманітні масові заходи.

Тиждень  читання відкрила книжкова виставка «Книга запрошує» на якій  були представлені дитячій увазі нові книги, де кожна дитина могла вибрати,переглянути і прочитати книги, які їй припали до душі.

Наступного дня, учням 1-4 класів була представлена електронна презентація на тему : « З книгою через століття » . В цій презентації захопливо розповідалося про розвиток книги : від перших книг,  які писалися на глиняних дощечках ,шкірі тварин, до сучасної книги,яку ми звикли бачити у нашому сьогоденні. З цієї презентації діти винесли для себе багато корисної і цікавої інформації.

 

15 березня відбулася   гра-вікторина на тему: «З якої це казки?» між учнями 1-2 класів. Під час гри діти ділилися на команди і  із задоволенням відгадували назви казок з плакатів,брали активну участь  в іграх «Відгадай казку за жартом», «З якої казки ці слова?», «У якій  казці це буває?» , «Казковий калейдоскоп». Також , діти  гарно себе проявили у музикальній грі- казці  на новий лад  «Ріпці». За активність в командних іграх ,журі  виділило двох учасників, які були нагороджені грамотами. В  кінці вікторини всі учасники отримали солодкі подарунки.

 

16 березня з наймолодшими школярами був проведений  майстер-клас  по виготовленню  книжкових закладок під назвою «Жодного дня без книги».

В останній день  Тижня дитячого читання була організована книжкова « лікарня» під гаслом « Подаруй нове життя книзі». Де діти охоче  допомагали бібліотекарю Ользі Вікторівні «лікувати» книги. Також, в процесі роботи, з учнями  відбулися бесіди як  потрібно користуватися книгою, чому для книг необхідні  закладки,чому необхідно берегти  книги.

 

Після книжкової «лікарні» був проведений аналіз дитячих читацьких формулярів, де були відзначенні найкращі читачі бібліотеки. Кращими читачами бібліотеки 2017 року стали : учениця 1-го класу Гурник   Марія  і учениця 2-го класу  Мирончук  Ірина ,які були нагороджені відповідними грамотами.

Переглядів: 370 | Додав: romansinchuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Радивилівська ЦСПШБ
Козинська ПШБ
Іванівська ПШБ
Теслугівська ПШБ
Крупецька ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ
Друзі сайту

Статистика
Партнери

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
c.Михайлівка Радивилівського району Рівненської області
Конструктор сайтів - uCoz