Вівторок, 23/04/24, 19:22

Михайлівська публічно-шкільна бібліотека

                                                                                                                                                                 

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2017 » Жовтень » 21 » Засідання літературного кафе «На крилах поезії»
14:56
Засідання літературного кафе «На крилах поезії»

  За вікном прекрасна пора року - осінь, яка своєю красою причарувала не одну людську душу. Не змогли і ми оминути тему мелодії осені. Отож, 20 жовтня у Михайлівській публічно-шкільній бібліотеці   відбулося засідання літературного кафе «На крилах поезії».

 На творчу зустріч завітали місцеві поети Володимир Пилипович Невинний та Ганна Іванівна Березяк.  Володимир Пилипович прийшов із своїм творчим доробком, збірками поезій, а саме: «Відлуння душі і серця», «З прозрінням в духовний світ», « У вирі подій і часу», «Посміхнись на здоров’я», «Повеселімось разом», «Поринь у настрій», «Піснями славимо Україну», « На хвилях життя», «Відбиток душевних творінь і життєвих пригод». Ганна Іванівна також  подарувала любителям літературного слова свої  поетичні рядки.

 

Засідання розпочалося  з короткої біографічної довідки поетів. Присутні мали прекрасну нагоду oзнайомитися з творчістю  Володимира Пилиповича та Ганни Іванівни, які читали власні поезії, поспілкуватися з ними за чашкою гарячого чаю. Особливого шарму та веселого настрою додали гуморески у виконанні Володимира Невинного.

Вірші, подаровані Ганною  Іванівною, мали глибокий зміст сьогодення і власні переживання. З поезією Ганни Березяк  жителі села знайомі неодноразово через шпальти газет, її вірші-присвяти присвячені пам’яті жителям нашого села, які відійшли у вічність.

 

І на завершення Ольга Вікторівна звернулася до шанувальників художнього слова, для яких розпочата стежка в літературу, і побажала, щоб ця стежка вела до нових висот, світлих верховин нашої духовності. Зазначила, що шанувальники поетичного слова були, є і будуть у всі віки і часи. Саме таких користувачів запрошуємо до бібліотеки, щоб поринути в чарівний світ поезії – світ, де, розправляючи душу, як крильця метелика, ми прагнемо запам’ятати сьогоднішні та згадати пережиті миттєвості.

Ольга Мокра 

бібліотекар с. Михайлівка

Переглядів: 584 | Додав: romansinchuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Радивилівська ЦСПШБ
Козинська ПШБ
Іванівська ПШБ
Теслугівська ПШБ
Крупецька ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ
Друзі сайту

Статистика
Партнери

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
c.Михайлівка Радивилівського району Рівненської області
Конструктор сайтів - uCoz