Четвер, 18/04/24, 08:02

Михайлівська публічно-шкільна бібліотека

                                                                                                                                                                 

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » 2013 » Травень » 13
    Михайлівська публічно - шкільна бібліотека надає вільний доступ до широкого спектру світових інформаційних ресурсів через мережу Інтернет.В бібліотеці проводиться групове(не більше двох чоловік) та індивідуальне навчання (згідно запланованого графіка) де відвідувачі опановують комп'ютерну грамоту.Дехто з викладачів школи створили власні електронні скриньки і мають можливість самостійно подавати інформацію в районний відділ освіти.
Вчителі - предметники стали частими відвідувачами нашої бібліотеки, які проводять у бібліотеці віртуальні мандрівки, слайд - подорожі, електронні презентації, відео - перегляди, веб - огляди різної тематики, та безліч інших форм роботи.
    Одинадцятикласники нашого села також мали змогу самостійно зареєструватися на ЗНО і це додало мені ще більшої впевненості, як бібліотекарю.
Люди села також звертаються за допомогою у бібліотеку, а саме: дрку необхідної інформації, ксерокопія та оцифровування потрібних документів. А за допомогою інформаційного центру - ПДГ громадяни мають можливість отримати інформацію органів державної влади будь - якого рівня. Нещодавно наш голова сільської ради отримав доступ через локальну мережу бібліотеки до Законів, постанов Верховної Ради України, Указів і розпоряджень Президента України та багато ін..Дільничий села також звертається у бібліотеку де на сайті Міністерства внутрішніх справ України знаходить потрібну для роботи інформацію.Завідувачка дитячим садочком, створивши власну електронну скриньку у бібліотеці, має можливість вчасно подавати та інформувати відділ освіти про роботу закладу.
Завдяки мережі Інтернет у бібліотеці завідувачка клубу створила фонотеку, яка покращила роботу КДК.
    Жителька села Олійник Надія виписала через мережу Інтернет комплект насіння і була приємно здивована якістю і доставкою товару.
Семеренко Світлана(студентка педагогічного вузу) часто у бібліотеці через мережу Інтернет підбирає собі розробки уроків і завжди задоволена результатом.
Багато молодих мам звертаються по допомогу саме у нашу бібліотеку адже висидіти в дома з малечею в зимовий період дуже важко. І тому вони брали діток і йшли у нашу бібліотеку, де кожна зареєструвалася на сайті Однокласники , а дітки тим часом гралися біля дитячого ігрового куточка.І тепер вони є постійними відвідувачами нашої бібліотеки і долають усі ази нових технологій.
    Гулійчук Ірина завдяки соціальним мережам змогла відшукати близьку родину.
Учні школи мають можливість виконувати у бібліотеці домашні завдання і брати участь у творчих проектах, користуватися електронними підручниками, відвідувати соціальні мережі,знайомитися з новинами свого регіону, країни, світу і т. д..
    Наш Інтернет - центр створив та здійснює підтримку веб-сайту на якому усі бажаючі можуть ознайомитись з різноманітними цікавими тематичними рубриками та бути завжди в курсі останніх подій, що відбуваються в житті бібліотеки.
Переглядів: 702 | Додав: ya_nazik | Дата: 13/05/13 | Коментарі (0)

Архів записів
Радивилівська ЦСПШБ
Козинська ПШБ
Іванівська ПШБ
Теслугівська ПШБ
Крупецька ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ
Друзі сайту

Статистика
Партнери

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
c.Михайлівка Радивилівського району Рівненської області
Конструктор сайтів - uCoz